F-n vad bra.....


OSKYLDIG DÖMD





Puss/Kram
Madde


Sista september...

Ja då är det sista septmber idag. Halv åtta i morse var det knappt 2+ grader ute. Solen skiner iaf. Jag är fortfarande hemma för arm/handled...ska boka läkartid ikväll..alvedon/impren hjälper inte.

Jag sitter här och försköker hitta lite kraft till att städa..Har blivit gubbfri ett dygn förhoppningsvis :)

Var ju till viktväktarna i måndags och det gick bra..var inte så farligt som jag trodde..men nu sitter jag här och är vrålhungrig..men samtidigt är det en skön känsla.
Ska micra mej ett äpple eftersom jag inte kan äta det som det är (allergisk mot kärnfrukt), sen ha lite kanel och lite osötat socker på..låter väl smarrigt... :)

Puss/Kram
Madde


Min sons praktik dagar...

Ja min son har praktiserat 2 dagar på "Engelbrecktskolan" i matbespisningen med en granne som jobbar där. Han har tyckt det har varit jätte kul.Han har fått mycket beröm av grannen..Han har frågat mycket om saker och ting och det tyckte alla var trevligt och roligt.. Grannen hade med sej 2 andra praktikanter för nån vecka sen och de hade inte varit så bra..ingen av dom gillade det så nu tog grannen lite revansch med min son som verkligen tyckte om det. Personal döpte om honom till Rasmus, fick liksom inte till det att han heter Casper :)
Han fick med sej kameran igår sista dagen på praktiken..Gissa om han har tagit kort över 100st en riktig fotograf.
 Tänkte liksom om han skulle redovisa i skolan med lite bilder från praktikplatsen
Här är några.


Casper i förstora kläder


Han hade en himla tur dessa dagar, då det serverades på måndagen stuvade makaroner och stekt falukorv och på tisdagen var det raggmunk och stekt fläsk som han tycker om. :)


De gör även smörgåstårtor på denna skola..

Nu får det räcka med bilder. Jag kan bara tala om att min son var mycket nöjd med dessa dagar.

Puss/Kram
Madde


Redan måndag !!!!





Hallå alla bloggare!

Idag är det måndag första dagen på en ny vecka, slutet av sep och en ny början på en ny månad innehåller denna vecka, det låter spännande :)

Idag har jag tänkt starta ett nytt liv.. Ska bli Viktväktare igen..skam den som ger sej..Denna gång ska jag fixa det..gjorde inte det förra gången TYVÄRR.
Ska gå och skriva in mej nu på eftermiddagen..sen får jag dommen om hur mycket jag väger eller har gått upp sen förra sommaren då jag gick ner ca 35 kg som jag tyvärr tror att jag har gått upp igen..men jag kanske får mej en överraskning vem vet. Känner mej ganska nöjd trots allt.

Sitter här med eftermiddagskaffet och är nybadad.. Har sjukskrivit mej själv för arm/hand har inte gett sej tyvärr, svullen, sticker och ömmar. Har det inte gått bort till onsdag förmiddag kontaktar jag läkare. Så jag sitter här och skriver pekfingervalsen med höger hand eftersom jag är vänsterhänt...men det går, fast det tar sin lilla tid..men jag kan liksom inte låtabli. :)

Har vilat hela dagen idag och inte ansträngt mej alls nåt märkvärdigt. Har fixat tvättmaskin och det är det ända.

Sonen fick gå upp 45 min tidigare idag eftersom han skall praktisera med en granne på hennes jobb, skolmatsal. ska bli kul att höra hur han tyckte det var när han kommer hem. :)

Idag har jag äntligen fått mitt paket från min goa vän Malin i Edsbyn. Jag har beställt "Oriflame" från henne, så det damp ner i brevlådan idag, ska hämta det på "Maxi" efter Viktväktarna.

Imorgon kommer några killar eller på onsdag och ska installera för breddband/tv och telefoni. Våran hyresvärd har ändrat vårt utbud från ComHem till Telia. Telia ska börja gälla nästa år i aug.

Hoppas ni alla har haft en underbar måndag denna fina höstdag.
Puss/Kram
Madde


Söndag

Gud..vilken härlig kväll det vart igår med goa vänner (me like a lot :).)
Vart bjudna på räk o kräftcoktail med champange till, sen till varmrätt vart det falska medaljonger (gjort på köttfärs) till efterrätt vart det inbakad persika i smördeg och glass mums.
Det vart lite vin oxå och likör...en lugn härlig kväll..som avslutade med ljuv musik och goa skratt. :)
Har bara en bild att visa och det är bara på mina glas



Tyvärr hann jag inte ta nån fin bild på maten, men den var som sagt goooood.

För övrigt idag, har jag ingen bakfylla utan jag har en värk i vänster arm som gör att jag mår ila..tror att det är min tennisarm som spökar..känns som hela handen + armen är som en fotboll och det är en ständig vibbration i handen, så jag sitter här vid datorn och kör pekfingervalsen och det tar sin lilla tid :)

Ska göra kvällsvecka fr.o.m imorgon och jag tror inte jag fixar det..ska även jobba med en persson som inte tar iordentligt, blir det inte bättre imorgon så sjukskriver jag mej och försöker få tag på en läkare under veckan.

 I morgon ska min son praktisera på en matbespisning i Örebro.. Han ska göra det i 2 dagar. Hoppas han kommer att tycka det är kul.
Min underbara son


 Allt för mej för denna gång.

Puss/Kram
Madde


Ja då sitter jag här igen...

Mår som jag förtjänar idag..Var ute med några jobbarkompisar på fd "Spisen" som nu heter "Cesar" nöjd nu
 Cim.
Jag och en jobbarkompis till mej C satt hemma hos mej en liten stund innan vi gick till "Cesar" satt och snacka och drack lite och hade allmänt trevligt.
Gick till "Cesar" strax före 19 tiden för att träffa på de andra. Hade beställt bord för 10 pers men vi vart 7 bättre än ingenting. Hade hur trevligt som helst.
De andra åt medaljonger och pepparstek jag själv tog en pizza lika gott det. Så fick jag i mej lite öl och cider under kvällen och glömde dricka vatten i mellan så nu sitter jag här med en liten huvudvärk som jag hoppas försvinner under dagen för jag ska vidare i kväll till goa vänner och äta gott och dricka gott, så imorgon kommer man må likadant igen.. Känns att ålderna säger ifrån ibland..man är inte lika ung som förr *fniss*.



Sitter här med lite cocacola för att komma igång lite, måste ner till apoteket för att inhandla mitt nässpray, har 1 tim på mej innan dom stänger och sen måste jag få lite insperation till att laga mat och den vill inte infinna sej riktigt..få bli nåt enkelt idag, kanske pizza... nja det blir nog för mastigt tror jag... !!!!...????? Ja nåt hittar jag väl på..grabben måste iaf få mat i sej..kanske jag har nåt i frysen att värma..hoppas.

Nu kom grabben med en kompis och jag tar och avslutar nu..måste klä mej..*stön*
Ha en trevlig lördag.
Puss/Kram
Madde


Torsdags fräckis *fniss*

Två blygdläppar pratade med varandra, då den ena sa
- Gud vad jag är trött på korv och sås varenda dag!
Då svarade den andra
- Sluta gnäll! På lördag får vi ju tunga!!

  










Oj..oj..oj...






det är redan torsdag, vad veckan går fort.
Har jobbat idag, känner mej lite trött just nu..men ska få en fika  om en liten stund..syrran dyker upp för att kolla lite kläder av mej, hon ska ut och träffa lite kompisar imorgon.

Träffen med skolan gick bra...Casper var med en stund..sen prata vi vuxna ihop oss och kom fram till att vi ska försöka göra ett belöningssystem för Casper varje gång han uppför sej under lektion och tar hem läxorna+ att han ska få prata med en socionom 1 gång i veckan så får vi se hur det löser sej..man får hoppas på det bästa. Det var ju ingen bra dag för min del..hade sprängande huvudvärk när jag gick till skolan..huvudvärk så jag mådde ila, så det var lite svårt att koncentrera sej under vårt samtal..det har tagit några dagar att samla ihop sej vad som sades..
Nu kom syrran med lilla sonen Vincent..ååååå vad han är gullig..helmysig blir 2 år i december.
Har fått i mej lite kaffe nu så jag piggna till.
Syrran har nu provat lite kläder och fick med sej lite som hon tyckte passa till i morgon..kul för henne.

Jag själv ska kanske ut imorgon med några jobbarkompisar. Vi ska gå till "Spisen" en pizzeria som har byggt om lite och se vad som har hänt.. På lördagen ska vi hem till en annan på lite mat och vin och umgås och det ska bli trevligt för det var länge sen vi var hos denna person.
Min helg är liksom planerad.
Detta var lite uppdate av mej. Ska se om jag hinner kolla runt era bloggar innan kvällsgörat tar vid.
Ha det så bra.

Puss/Kram
Madde


Nu är arbets helgen över

Ja då sitter jag här framför datorn igen, kan liksom inte riktigt slita mej härifrån.

Har jobbat hela helgen+ idag, så nu gott folk har jag helg ;). Var hur trött som helst när jag kom hem efter kl 13 idag, satt mej vid datorn en sväng, sen la jag mej faktiskt och sov en stund hur skönt som helst.
Sen efter det tog jag mej lite smörgåstårta, och marängtårta som gubben hade med sej hem igår från sina föräldrar, hur gott som helst.
Har varit till Maxi en sväng och handlat.





Fick lite spel på min son oxå som inte förstår vitsen med läxor och en med det andra, så just nu får han inte gå ut efter skolan förns han lär sej att ta hem sina läxor mm. Imorgon blir det ett samtal med rektor, mentor, socionom + sonens gamla skolfröken från 5:an, vi måste ta tag i detta. Det är så mycket mer än bara läxorna så att säga. Vi måste få ett slut på detta innan det är försent. Så då vet ni vad jag har att göra i morgon fm ;p inte roligt alls.

På jobbet idag var det bara en massa tjaffs om ena än det andra, orkar inte mer snart.. vart inte bra med omplacering av personal INTE ALLS. Men vad skam an göra antingen får man gilla läget eller så får man söka nytt jobb.

Nä detta får vara allt för mej.
Puss/Kram
Madde


En liten förfrågan...

..fick jag av Anna, hon ville ha receptet på kasslergratängen.

*KASSLERGRATÄNG*

4 port kokt ris
200g champinjoner (färska eller burk)
1 msk fett
1 dl majs
500 g kassler
2 msk chilisås
3 dl grädde
salt, peppar
1 1/2 dl riven ost
1/2 dl jordnötter

Lägg riset i en smord ungsform. Skiva champinjonerna och stek i matfett.

Fördela champinjonerna och majsen över riset. Strimla kasslern och lägg ovanpå.

Vispa grädden och blanda i med chilisås, kryddor och ost.
Fördela blandningen över kasslern och gratinera sen i ugnen i 225 grader i ca 20 min. Strö över jordnötter en stund innan gratängen är färdig.

Hoppas nu Anna att det kommer att smaka bra. Har tyvärr ingen blid på gratängen, men den är jätte god, servera med en god sallad till.
Lycka till.
Puss/Kram
Madde
♥ 


Hemma på timmar denna....

..lördag.
Vill tacka Nita för den fina headern hon fixa åt mej igår kväll.

Ett stort fång roser får hon av mej.



Som sagt jag är hemma på timmar. Ska iväg och jobba kl 14 igen och snart ska jag fixa lite mat..får bli uppvärmt idag orkar inte stå vid spisen idag.. får bli den överblivna kasslergratängen vi åt igår.

Har fixat en present idag till Caspers kompis..han ska dit imorgon på kalas..det vart en biobiljett. En jobbarkompis var på bio i the big city Örebro igår kväll så hon fixa det. JÄTTE snällt.
Imorgon fyller svärfar år oxå..men det blir bara särbon som kan gratta honom..jag jobbar och Casper är borta på annat kalas. Igår fyllde min mormor 92 år..men vi gick inte dit för att vi inte riktig är friska från förkyldningen vi hade för ett tag sen..får gå till henne vid ett annat tillfälle.

Jaha det var allt för denna gång.
Ha nu en trevlig helg.
Puss/Kram
Madde


Jag kommer att få hjälp....

..med min header under helgen..har försökt själv med hjälp av Designa Din Blogg men det gick inte tyvärr..så tack Camilla för tipset.

Sitter här nu och håller på och fixar middag..Det blir kasslergratäng, ett recept jag fått av min goa vän Malin i Edsbyn.

Casper ligger i badet och gubben är på rymmen en stund. Ska jobba hela helgen, 2 st delade turer + måndagen. Kommer bli en jobbig helg.
Igår var jag på info om självservice som vi ska börja med på jobbet under sep/okt. vi ska sköta byten, sem, sjukskrivningar själva genom att logga in på datorn som vi kommer att få på jobbet. Kommer att bli världens kaos för de som aldrig har suttit framför en dator..och vilken tid det kommer att ta och vårat arbete kommer att bli lidande tyvärr.

Nä nu får jag önska er en trevlig helg. Hinner tyvärr inte att kolla runt bland era bloggar idag eller under helgen.
Puss/Kram
Madde


Satt och grejade.....

Hejsan!
Satt och grejade med min header och allt försvann..får inte tillbaka den vad göra????

Puss/Kram
Madde


Mitt i veckan...



Önskar jag alla goa bloggare.
Sitter här och dricker kaffe och hinner slänga in detta inlägg innan jag drar till jobbet.

Har sovit himla gott inatt, sovit själv ;) alltid skönt ibland.
Solen verka titta fram idag med. Vi har ett underbart höstväder här i Kumla, tänk om höste kunde vara så hela tiden.

Allt för mej.
Puss/Kram
Madde


En liten ordbok :)

ORDBOK FÖR ATT ÖVERSÄTTA KVINNORS KONTAKTANNONSER:

40-årsåldern...................................49
Äventyrlig.......................................Har legat med alla
Atletisk...........................................Inga bröst
Alldagligt utseende..........................Muuuu.
Vacker............................................Patologisk lögnare
Känslomässigt stabil.........................Går på mediciner
Feminist...........................................Fet
Fri själ.............................................Knarkare
Vänskap i första hand.......................Före detta slampa
New-Age.........................................Kroppsbehåring på fel ställen
Traditionell.......................................Inga blowjobs...
Öppensinnad.....................................Desperat
Utåtriktad.........................................Högljudd och jobbig
Professionell.....................................Bitch
Fyllig................................................Mycket fet
Kraftig benstomme..........................Otroligt fet

ORDBOK FÖR ATT ÖVERSÄTTA KVINNORS SVENSKA:

Ja.................................................Nej
Nej...............................................Ja
Kanske.........................................Nej
Vi behöver....................................Jag vill ha
Vi måste prata...............................Du är i trubbel
Visst, gör så..................................Det är bäst att du låter bli
Gör som du vill................................Du kommer att få betala för det här senare
Jag är inte upprörd........................Såklart jag är upprörd, din idiot!
Du är uppmärksam ikväll................Tänker du bara på sex?

ORDBOK FÖR ATT ÖVERSÄTTA MÄNS SVENSKA:

Jag är hungrig..........................................Jag är hungrig
Jag är trött.............................................Jag är trött
Jag är sömnig..........................................Jag är sömnig
Snygg klänning........................................Snygg urringning!
Jag älskar dig...........................................Jag vill ha sex nu
Jag har tråkigt..........................................Vill du ha sex?
Ska vi dansa?............................................Jag vill ha sex med dig.
Kan jag ringa dig nån gång?......................Jag vill ha sex med dig.
Ska vi gå på bio?......................................Jag vill ha sex med dig.
Får jag bjuda dig på middag?.....................Jag vill ha sex med dig.
Dom skorna passar inte klänningen...........Jag är bög

Puss/Kram
Madde


80 frågor 80 svar

Hitta denna lilla lista inne hos metrobloggaren Annehlie

1.Vilken svordom använde du mest?
J-vlar
2.Äger du en iPod?
Nopp
3.Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
06.30 på vardagar och de helger jag jobbar är det 05.30
4.Hur många  resväskor äger du?
Ingen..lånar
5.Använder du flip-floppar?
Ibland
6.Var köper du dina matvaror ifrån?
Ica Maxi eller Willys
7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Tar heller bilder än att bli fotograferad själv..inget fan av att vara på kort
9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en kompis?
Umgås helst med en kompis
10.Om du vann på lotto vad är det  första du skulle köpa?
Oj..Oj..Oj har ingen anning
11. Har någon någonsin kallat dig lat?
Jadå.
12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nopp
13. Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Ingen faktiskt
14. Vilken är världens bästa artist just nu?
Kate Perry
15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD?
Nopp
16. När var senast någon stötte på dig?
Evigheter sen.
17. Vad åt du till middag senast?
Hemmagjord hamburgare och strips
18 Använder du luvtröjor?
Det händer ibland.
19. Kan du vissla?
Ja
20. Vem var den senaste som ringde dig?
Det var min särbo
21. Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Tycker inte om att åka karusell
22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Absolut
23. Vilket riktnummer befinner du dig i?
019
24. Tittade du på tecknat när du var liten?
Visst gjorde jag det.
25. Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
Köpcentrum....måste vara marieberg köpcentrum utanför Örebro. Stort!
26. Hur många syskon har du?
2 st systrar (jag är äldst)
27. Är du blyg inför det motsatta könet?
Det händer väl...
28. Vilken film kan du alla replikerna till?
Ingen
29. Äger du några popband t-shirts?
Nej
30. När flög du senast?
Har aldrig flugit
31. Hur många stolar står kring ditt köksbord?
Inga.. har köksoffa 
32. Läser du för skojs skull?
Näe läser på allvar..skoja..brukar läsa deckare, thrillers mm
33. Pratar du några andra språk?
Engelska
34. Diskar du din egen disk?
Diskar gör diskmaskinen.
35. Har du gråtit offentligt?
Ja visst har jag gjort det.
36. Har du en stationär dator eller en laptop?
Stationär
37. Försöker du alltid lära dig nya saker?
Ibland
38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
Vill ha tatuering..piercing har jag
39. Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Varför..det är väl upp till var och en..tjejen kanske tjänar mer
40. Kan du kasta macka?
Japp 
41. Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej
42. Vad har du med dig in på bion?
Popcorn och coca cola
43. Vem var din favoritlärare och varför?
Oj..oj..oj tror det får bli Stafan Öberg jag hade i mellanstadiet..helt underbar lärare..brydde sej..
44. Har du dejtat någon av en annan religion?
Nej
45. Vad har du för väder?
Sol
46. Har du en blogg?
Japp, detta är min blogg.
47. Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
Gick aldrig på gymnasiet
48. Gillar du att flyga?
Kolla fråga 30 så får ni svaret
49. Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Ärlig, humoristisk och lite romantisk.
50. När sov du senast på golvet?
Minns ej.
51. Vilken är din favoritdrink?
Gubbens GT
52. Gillar du din boendesituation?
Jovars. Det duger.
53. Vilken är din mammas hemstad?
Kumla
54. Din pappas hemstad?
Örebro
55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
minst 7 för att bli människa för en hel dag
56. Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Nopp stressar aldrig
57. Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
Nopp var väldigt blyg under min skoltid
58. Vilken är din favoritfrukt?
mandariner, melon. Är kärnallergiker
 59. Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Inte för tollfället
60. Hur gammal blir du nästa födelsedag?
Födelsedag :0) oj..oj det är väl 42 tror jag :0)
61. Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Nopp
62. Tror du på liv på andra planeter?
Det är klart det måste finnas liv någonstans mer än på jorden.
63. Vem var den senaste personen som gjorde dig arg?
Särbon
64. Tror du att Gud är man eller kvinna?
Nopp är atiest
65. Vad var det senaste du åt?
Se fråga 17
66. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
Ingen skillnad.
67. Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Det var min pappa som valde namnet.
68. Gillar du senap?
Japp stark
69. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Finns det som har det värre
70. Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Tror inte det..lider av svindel
71. Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Det vet jag faktiskt inte.
72. Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall?
Nopp
73. Tycker du om att krama folk?
Jag kramas alltid.
74. Skulle du säga att du är trendig?
Nej
72. Äger du en digitalkamera?
Ja
73. Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Ingen vad jag vet.
74. Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Nja, det beror på.
75. Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? 
Sannböcker får mig att gråta. En bok på rak arm som jag kommer ihåg är  pojken som kallades Det.
76. Tycker du att du är attraktiv?
Vilken fråga. Näe
77. Vad är du allergisk mot?
Kärnfrukt, katter, tallbarr
78. Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Nej
79. Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Inte en aning.
80. Har du haft sex någon gång?
En gång måste jag ju ha haft det eftersom jag har en son :0)

Vilken tid detta tog.
Hoppas ni gillar att läsa detta.
Puss/Kram
Madde


Fick ett tips om....




.....en tävling hos Millah.
Hon har en massa fina saker man kan vinna. Prova ni med.

"Fotoram i skinande silver med tydlig inspiration från barock epoken.
I fotoramen finns det plats för 5 st kort"

Fotoramen kommer från Joy of Giving

Denna ram kommer att passa jätte bra till alla fina kort vi tog på våran semester på Västkusten iår.
Lycka till alla.
Puss/Kram
Madde


Söndag



God morgon alla!
Ja då var det söndag och solen håller på att tittar fram..för nån timme sen var det grått ute så jag hade nog inte trott att solen skulle komma fram.
Har precis ätit äggfrukost tillsammans med sonen..gubben är fortfarande hemma hos sej.
Idag har jag inga planer..blir nog en riktig slappar söndag..kolla runt i alla bloggar och vara inne på fb en stund.
Ärligt talat så börjar jag tröttna lite på fb..den ger mej inte så mycket längre, fast det är kul att spela lite spel.

Sitter och lyssnar på nyheterna på tv 4 och de pratar om att de har börjat testa vaccintet mot "svininfluensan"..men f-n jag har ju redan varit förkyld och hade lite eller förmodligen en släng av influensan och det ända som sitter i är hostan nu som jag inte verkar bli av med..Vi på kommunen ska förmodligen bli erbjudna vaccination mot "svininfluensan" men jag vet inte om jag vill ta den???? Ja vi får se.

Igår kväll vart jag tittande på "Kändisdjungeln". Är det nån av er som har sett det? Jag tyckte detvar ganska okej..men inget jag ska följa precis.

Har en son som springer fram och tillbaka och tjatar på mej om att få gå in på datorn för att dra ut en text på en låt som heter "Ragdoll" med "Aerosmith", han har börjat och lyssna på mina gamla cd skivor, kul att få vara mamma och få lyssna på musik som en annan gillar :0)

Ja det får vara  allt för mej för tillfället.
Ha en trevlig söndag.
Puss/Kram
Madde


Hela eftermiddan...





Har nu under hela eftermiddan varit till grannen och tonat håret på henne och dottern, även hjälp dottern med hennes blogg, med lite tips och trix och installerat deras webbkamera så den funka.
Har även stått på min balkong och sett hur grannen kånka och bar på möbler, så nu är hon flyttad och klar. Tråkigt att hon flytta..nu har jag ingen trevlig granne att prata med ibland på balkongen över en kopp kaffe.

Vad som nu händer är inte mycket. Har inget planerat för kvällen, blir nog lungt.
Gubben kanske kommer hem, han var ej hemma inatt.

Nu kom grabben hem oxå.
Hade en liten blogg runda i förmiddags, men på visa sidor gick det inte att kommentera, men nu går det visst.

Nu ska jag ta kväller..känner mej lite trött idag..var uppe med tuppen i morse utan andledning..men det är väl för att man är ledig och får sova.
Nu får ni alla ha en toppen kväll.

Puss/Kram
Madde


Lite garv....

Tre män var på en skogstur när de plötsligt kom till en stor, brusande älv.
 De måste komma över till den andra sidan men hade ingen aning om hur de
 skulle kunna klara av det.
 
Den förste mannen bad till Gud: "Käre Gud, ge mig styrka att korsa den här
 älven!"
 - Och Pang! så gav Gud honom starka armar och ben så att han kunde simma
 över älven på två timmar, efter att nästan ha drunknat flera gånger.
 
Då sa näste man: "Käre Gud, ge mig styrka och verktyg så jag kan korsa den
 här älven!"
 - Och Pang! så gav Gud honom en roddbåt och han klarade av att ro över
 älven på en timme, även om båten var på väg att välta flera gånger.
 
Den tredje mannen hade sett hur det hade gått med de två andra, så han bad
 också en bön: "Käre Gud, ge mig styrka, verktyg och intelligens så jag
också
 kan komma över älven!"
 - Och Pang! så skapade Gud om mannen till en kvinna. Hon kollade kartan,
 gick några meter uppför älven och promenerade över bron.

Puss/Kram
Madde


........



Puss/Kram
Madde


Tävling



Hitta en tävling hos Annica som hitta den hos Malin. Himla vackra smycken i silver.


    

Vill ni vara med och tävla om ett egentillverkat halsband?
Smycket är gjort av läder och silverpläterad cirkelbricka där
texten "Follow your heart"  finns instansat. I brickan hänger även
ett litet svart Hematithjärta, vilket är en halvädelsten som sägs ge
styrka och stärker självkänslan....

Puss/Kram
Madde


Har överlevt....

Hallå alla!
Tack för era kommentarer..de värmde.

Jag har nu frisknat till; så frisk som man kan bli (fniss).
Har jobbat 2 dagar nu och det känns okej.
Det har varit lite kaos..med tanken på att vi fått 3 nya arbetskamrater.. men det är ju inte så lätt att komma till ett nytt ställe och lära sej alla rutiner på 1 dag.. kommun har organitserat om i personalen lite och det träde i kraft i måndags.. man får ta dagen som den kommer heter det väl.. ska vara skönt att vara ledig i helgen iallafall.

Har lite planer i helgen..ska tona och slinga håret på en granne och hennes dotter på lördagen kanske jag oxå ska hjälpa grannen att flytta lite..få se om hon behöver hjälp..men hon får säga till om det isåfall.

Kumlamarken idag..men jag ska inte gå.

Ville bara tala om att jag lever.
Ha nu en bra helg alla.
Puss/Kram
Madde


Ligger sjuk.....

Usch och fy säger jag bara, ligger sjuk sen natten till lördagen, feber, hosta, nyser, snorar mm även sonen insjukna i lördags. Skulle ha jobbat i helgen men det var bara att ringa och sjukskriva sej.
Så att sitta vid datorn har jag varken haft ork eller lust till, men tänkte nu bara skriva ett inlägg om detta.

Idag måste jag ta mej ut för att handla, måste fylla på i kylskåpet och andra förnödenheter.
Var ute en liten sväng igår för att slänga lite sopor och fixa nässpray hos en granne, vart helt däckad efter det. Så vi får se hur det går idag.




Puss/Kram
Madde


En liten lista jag hitta hos.......

Cimsan 

P E R S O N L I G T

Namn –  Madeleine
Hemstad – Kumla
Ögonfärg – Blågrå
Hårfärg – Askblond
Längd – 1,64, m
Högerhänt/vänsterhänt – Vänsterhänt
Skostorlek – 39-40
Skor idag –Sandaler
Mål för året – ????
Mest använda fras på msn – Ingen aning
Det första du tänker på när du vaknar – jaha en ny dag...
Mest saknade minnet - Morfar,farmor och farfar

F A V O R I T

Färg – vinrött, lila, svart  
Mat –
Gratänger
Sport – Nada
Djur – Katt
Glass – Kulglass
Affär – ???
Sallad – Tonfisksallad
Skådespelare – John Travolta, Mel Gibson, Owen Wilson
Nummer – Ingen
Årstid – Alla

V Ä N N E R & L I V E T

Vad vill du bli när du blir stor – Vill aldrig bli stor
Hur vill du dö – Lycklig
Vem av dina vänner är mest lik dig – RosMarie
Vem är mest högljudd – Jag
Vem får dig mest att skratta –
ALLA mina vänner
Vem har du känt längst – Linneth
Vem är blygast – ???
När grät du mest – Finns tyvärr fler än ett tillfälle
Bästa känslan – När jag fick ta i min son första gången
Värsta känslan – Ovisshet
Vart vill du bo i framtiden – Vet inte
Hur länge tror du att du kommer leva – LÄÄÄÄNGE

H A R  D U  N Å G O N S I N

Varit kär –
Oh ja
Moonat nån –japp
Rymt hemifrån – Oja!
Föreställt dig ditt ragg naken – Ingen aning
Tänkt på självmord – Faktiskt
Sovit utomhus – Jorå
Gråtit i skolan – Japp
Velat bli modell – Näe
Varit otrogen – Mmmm
Gjort något dumt som du skrattar åt idag – Ja
Sett en död människa – Ja
Druckit alkohol –oja
Använt droger – provat
Ätit sushi – Nej
Varit på scen –
Nej
Snattat – Har väl hänt

Retats – Jo
Blivit nerslagen – nja...

Detta var ju roligt och intressant eller.
Testa.
Ha det så kul.
Puss/Kram
Madde


Hallå!

Ja jag lever...tror jag iallafall :)
Har inte riktigt kunnat sitta vid datorn sen lördags, för gubben har varit hemma och varit soffpotatis, vill då inte sitta vid datorn då han hela tiden kommenterar..hur jobbigt som helst.
Sitter här nu och ute regnar det eller vad det nu gör..
Har varit ledig idag och varit ut till Marieberg med en väninna och jag hitta mej ett par byxor och en blus till ett rimligt pris..behövde lite nytt :)
Snart är denna vecka slut. Jag ska jobba hela helgen inget jag ser fram mot men ett måste.

Kräftskivan i lördags var jätte trevlig..som man alltid har i glada vänners sällskap..vart lite kallt men vi hade filtar som värmde och gubbarna så klart.. vart lagom salongsberusad. Vi kom hem med taxi omkring 01.00. Söndagen var lite seg..men sånt man får ta :)
Innan kräftskivan så vart det ett himla åskväder.. kom världens blixt omkring 17 tiden på lördagen och den slog ner i min väninnas balkong och slog ut allt hon hade i lägenheten, datorn, fax, tv, telefon mm.. så hon har haft en himla kul helg..men allt är fixat.
Natten till måndagen sov jag inte ett dug..fick världens tandvärk, käka upp en hel karta alvedon pöus Inpren under den natten.. sen tisdag eftermiddag gick tandvärken över.

I måndags så fick min brevvän Malin den efterlängtade bebben. Det vart en liten flicka JÄTTE GRATTIS. Har redan sett kort på den lille..JÄTTE FIN.

Det här var lite uppdate vad som hänt denna vecka. Ska nu kolla runt lite och se vad som har hänt hos er andra.
Ha nu en trevlig torsdagskväll.
Puss/Kram
Madde

Ps Min arm/hand är bra från och till. Ds


RSS 2.0