God morgon/förmiddag


God morgon/förmiddag.
Sitter här en stund nu och ska snart börja dona lite. Har legat i sängen en stund på morgonen vakna med huvudvärk .Tittat på tv,n och stickat. Stickar en halsduk till en jobbarkompis.
Ska börja dammsuga av lite, grabben har just städat klart sitt rum ooch jag ska nu godkänna det. Han har så bråttom för han tror inte han ska hinna bli färdig innan leksaksaffären stänger och då brukar han slarva och då får han göra om och då blir det en massa liv... suck.

Igår kom gubben hem, han hade med sig tyg som jag skulle sy gardiner av till hans hem och naturligtvis ska han krångla till det så min insperation till att sy på maskin försvann totalt. Han hade köpt ett skitsnygg tyg.

Ute skiner solen och det är jätte fint väder ute. Kissen Franz har varit ute på balkongen och lyssnat på fåglarna och det har riktigt krypit i kroppen på honom för att få jaga dom.

Nä nu ska jag sätta lite fart så det händer nåt idag. Hemmagjorda pizzan o ölen smaka jätte gott igår, blir nog mer sånt ikväll, men inget bestämt.

Ha en underbar dag idag alla goa vänner.
Puss/Kram Madde

Hemmagjord pizza.....Det blir hemmagjord pizza o ett glas öl nu till kvällen.
Säger ajö för idag.
Puss/Kram Madde

Hemma från jobbet

Ja då är jag hemma från jobbet o det är solsken ute o det känns som vår i luften. Är för tillfället själv, sonen slutar inte förns 15.30 idag o gubben är på vift.
Kom hem gladi hågen för att se vad man fick i lön så jag kan betala mina räkningar, logga in o allt o fixa med att fylla i så det skulle komma iväg o trycker på klar då dycker det up en skylt på sidan där det står ERROR vad f-n säger jag bara, så nu får jag vänta en stund eller tills i morgon för att kolla om det går att skicka iväg räkningarna. Det är inte så jävla bra med internät ändå. Tycker inte om att det krånglar.

Som sagt är det fredag  o inget är inplanerat för helgen o det känns skönt. Kanska man ska o ta o sy på maskinen som äntligen är lagad efter många år. Behöver nämligen sy en dyna till kökssoffan (hel) har tyg o skummadrass så det är bara att sätta igång + att jag har lite gardiner som jag kan sy om, så nog finns det att göra i helgen. Får se vad som händer, tar timmarna som dom kommer, vet aldrig vad som dyker upp.

Hoppas ni alla andra får en bra helg.

Puss/Kram Madde


Tror jag fixa lite extra....

Man är inte så glömsk trotts allt, har fixat till datum o klocka duktiga jag.
Ha en bra kväll, kanske jag återkommer imorgon.
Puss/Kram Madde


Här sitter man.....

Ja här sitter man i sin ensamhet o funderar ett på det ena ett på det andra o inte blir det bättre. Ute håller det på att bli mörkt. Grabben är ute o gör nåt , men vad har jag ingen aning om, dyker väl upp snart.
Katten är frustrerad för att ingen leker med honom, tycker att det liksom räckte att jag klippte klorna på honom för en liten stund sen, nä nu var jag lite elak, ska alldeles strax ge honom lite mat för kvällen.
Orka inte göra någon mat idag, grabben fick värma ugnspannkakor som vi åt i helgen o det gick hur bra som helst, o när särbon kommer hem får han väl äta gårdagens mat som jag gjorde, man kan inte alltid vara på topp vid spisen.
Ja det var allt för denna stund
Puss/Kram Madde

Då är jag tillbaka....

Hej alla!
Är tillbak till bloggen igen under ett annat namn. kommer inte att bli nåt intensiv bloggande, nåt inlägg då då. Hoppas ni hittar tillbaka till mej.
Puss/Kram Madde

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0