"Det är fredag alla bloggare"

Ni vet väl om att det är fredag alla "asg". Solen skiner och fåglar kvittrar helt enkel en underbar dag.

Dagen i dag är planerad in i den minsta detalj.
Har jobbat från 07.00-13,45, har legat o vilat en stund, ska snart göra mej i ordning för gå över till en väninna som bjuder på mat (hon är gräsänka), jag står för vinet och det ska bli så himla trevligt. Det är nåt som jag behöver helt klart.

Idag har min son varit på prao. Han har praoat på nåt som heter ComniCare!" för arbetslösa, och nu är han med särbon hem till honom för att elda och kratta lite, så ja kära vänner jag är helt själv :0).
Sitter här och dricker kaffe för att piggna till lite, somna en stund förut, väl behövligt.

En av mina grannar ringde och jag fick leka sjuksköterska igen (är undersköterska). Hon hade iallafall klämt/skärt sej på en maskin på jobbet hennes mellan tummen och pekfingret, så jag har plåstrat om henne, hon var lite orolig över hur djup det var och mm. Men nu är hon omplåstrad, och nöjd. Tänk vad lite det behövs ibland för att de ska bli nöjda. Brukar ofta få titta till hennes barn om det är nåt hon är orolig över när de blir sjuka, sen när jag har tittat och sagt vad jag tycker så blir hon oftast lugn. Känns bra ibland och bland inte för ibland är det bara för mycket.

Nä nu alla kära bloggare så ska jag in och vaska av mej (raggardusch) som det heter "asg" och sen fixa till häxans utseende "asg".... nä nu tror jag att jag blir tokig, sitter och "asg" alldeles för mej själv ja,ja,ja huvudsaken att jag tycker det är kul.

Ha en himla underbar kväll.
Puss/Kram
Madde

Kommentarer
Postat av: Mia

ASG du.... det är bara härligt!!! L

2009-04-03 @ 18:43:33
URL: http://matmia.blogg.se/
Postat av: Anna Hammar

Åh härligt att du fick komma ut och göra något kul! Man ser i din text hur glad du var för det! Hoppas du får en underbar helg!

2009-04-04 @ 10:26:45
URL: http://www.pumaaaans.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0