Storknar


gör man i denna värme, går ju inte att röra på sej utan att svettten rinner av en. Här är alla fönster fördragna, vädringsfönstrena öppna, badkars duschen rinner, kran på toan rinner och kökskran rinner bara kallvatten plus en fläkt från badrummet är på, så det kommer lite svalka.
Har jobbat idag och det var ganska behagligt på jobbet trotts värmen. Nu har jag bara 9 dagar kvar att jobba "lovely".

Igår kväll stack min grabb till morsan i Motala, de kom förbi och hämta honom kl 21.00, Härligt för honom, får han komma ut på sjön med deras båt.

Sitter här med en kall öl, har nyss stekt köttbullar så det är bara att värma imorgon, Allsång på Skansen är på och jag lyssnar bara. Gubben åkte till sej för lite över 2 tim sen, ska hem och fixa lite, han orkar inte på dagen, för varmt. Få se när han dyker upp inatt. Han har svalkat katten idag, med isvatten på sina händer och katten den bara njöt.

Har stora problem inga världsliga, JAG FLAGAR :0) och det kliar nåt så hemskt..blir tokig rent ut sagt. Brukarna på jobbet har fått hjälpt till att klia mej idag..snälla dom är :0).

Nä nu ska jag se lite på tv,n.
Puss/Kram
Madde




"Phew"


kan man säga, vilken värme. Har 33 grader i solen och 29 grader inne i lägenheten. Det finns ingen luft i lägenheten, alla vädringsfönster är öppna men allt står still.
Är ledig idag, men jag ska inte ner och bada, grabben har redan gått ner.
Hela helgen har jag jobbat och jag har inte kunnat sova på nätterna, så igår kväll när jag låg och titta på tv,n så somna jag som en stock, kl 02.00 vakna jag och sen vakna jag inget mer förns 07.30 i morse så jag har fått sovit och känner mej utvilad.
Sitter här med mitt kaffe och "Sommarlovsmorgon" är på tv,n just nu. Katten har gått och gömt sej, för varmt för honom.
Längtar efter att få stoppa kroppen i isvatten just nu, men man ska inte klaga på värmen, men man är väl svensk  : P.

Helgen på jobbet har gått bra, brukarna har varit lugna i värmen, vi har inte kunnat sitta ute på innergården, men väl på altan har vi suttit, där markisen har varit ner hela tiden så det har varit svalt.
Det har blivit mycket glas till brukarna och en massa vätska.

Idag skulle morsan och gubben hennes komma förbi syrran (hon bor på samma gård som mej), de ska lämna av deras kisse Linus för att de skall vara bort ett dygn. Syrran brukar ta hand om katten då. Jag prata med morsan igår och vi får se om Casper följer med imorgon tillbaka till Motala då de hämtar katten, men inget bestämt.

Nu börjar nedräkningen till min semester. Har ca 10 dagar kvar att jobba innan min semester startar. LÄNGTAR.
Får hoppas att det är bra väder då oxå. Gubben och jag har pratat om en tur ner till Tyskland men har inte bestämt oss ännu. Vi brukar ta en tur, bara han och jag. Me like.
 
Nu får ni ha en underbar dag i solen och ta det lugnt med solbrännan och drick mycket vatten.
Puss/Kram
Madde

God mörra


Hej alla!
Här sitter jag igen, med kaffet och kl är 06.21 och ska iväg till jobbet, jobbar till 15.00 idag och sen är jag ledig fram till tisdag morra.
Inatt hade jag jätte svårt för att somna, hade ingen ro i kroppen, tror kl var efter 01.30 innan jag somna in. Titta på nån film på tv 4+ med "Jennifer Lopes" himla bra film, byggde på verkliga händelser.

Idag skiner solen, kommer att bli varmt idag med. Gick himla bra på jobbet igår, var ute på altan med alla brukare, var för varmt för att ta ut dom på innergården.

Titta runt på några bloggar igår och jag tror de flesta har tagit lite uppehåll i bloggandet. Kan jag förstå, vem vill sitta vid datorn en sommardag.

Jag får hoppas att ni alla får en underbar söndag i solen.
Puss/Kram
Madde

Delad tur...


God morgon alla!
Sitter här med mitt kaffe och kl är 06.30, ska snart sticka iväg till jobbet idag. Kommer att bli himla varmt idag oxå, men man får göra det bästa av det på jobbet som har en sån dålig ventilation. Idag blir det en tur med alla brukare ute på innergården+fika därute tror jag.
Grabben sover och gubben är hemma hos sej. Skönt att få ro om sej själv lite på morgonen. Grabben sticker nog ner till badet en sväng, han har faktiskt inte varit där sen i onsdags, vart lite mycket att vara där i värmen.
Nä nu ni måste jag sticka till jobbet.
Ha en underbar lördag i solen.
Puss/Kram
Madde


*Gäääsp*



Usch vad jag är trött, själv är jag oxå, grabben hos Cim och gubben hemma hos sej och vad gör jag när jag har sovmorgon?... jo vaknar med tuppen *phew, stön*. Sitter här nu iaf och dricker mitt kaffe för att vakna, håller på oxå att packa lite för att ha med mej ner till Kumlasjön, ska ju möta upp Cim, Emil och min son där idag, blir en heldag där SKA bränna fläsk tänkte jag *asg*.
Är ledig i 2 dagar nu sen ska jag jobba hela helgen, får hoppas att det då regnar.
Igår morse vart jag väckt av gubben strax innan jag skulle upp och han hade med sej en liten bukett blåklockor, han är för go... han vet att jag tycker om vilda sommar blommor.

Nä nu tog fantasin slut.
Ni får ha en underbar dag i solen.
Puss/Kram
Madde

I'm a live...




Hej alla!
Det är några dagar sen jag var inne och skrev, men här kommer några rader.
Har nyss kommit hem från Kumlasjön, stack ner till badet direkt efter jobbet kl 13 idag, skulle träffa Cim och Emil där plus min son så nu har man tagit sitt första dopp och skämt ut sej i bikini igen för iår och fler gånger kommer det att bli *asg*. Var hur trevligt som helst att träffa Cim prata om allt plus lite till, sluta med att min son fick följa med dom hem och sova över inatt, och är det sånt här väder imorgon blir det en ny date med dom i Kumlasjön imorgon. Me like.

Midsommar helgen förblev lugn här hos oss, vi gjorde ingen ting. Lugnt och skönt, var inte bortbjudna ens eller såg till att vi vart det heller. Kan vara skönt att få bara vara .

Igår efter jobbet var jag ut till Rala till en jobbar kompis och planera fest. Vi ska ha fest med trubadur i juli nån gång och det ska bli så himla kul. Så nu planeras det och skrivs inbjudan och ena med det andra och hela kalaset kommer att kosta per skalle 150 kr och då är det sallad och bröd inräknat, det man vill grilla får man ha med sej själv, det låter väl inte så dumt.

Detta får vara allt för mej.
Ha det bra i solen.
Mord i Midsomer börjar i kväll
JIPPI
Puss/Kram
Madde

Vill bara...

ÖNSKA ER EN TREVLIG



återkommer efter helgen.
Puss/Kram
Madde

Energi...



+
BULLBAK = SANT
 Puss/Kram
Madde

Torsdag...dan för midsommarafton

Hej alla glada bloggare!
Nu sitter jag här med kaffe som vanligt.. vad annars!? måste ju vakna :0).
Har faktiskt suttit en stund, men hållt på med lite info till våra sommarvikarier om våra brukare, men vill nu ta en liten paus, har liksom kört fast, är lite svårt att skriva ner rutiner om alla brukare, för man går ju till jobbet och gör det man ska liksom och man tänker inte så mycket på hur man gör och nu skaj ag sitta och skriva ner det och som ni förstår kopplar inte hjärnan ibland :0).
Jag jobbar sitta kvällen idag på min kvällsvecka sen är jag ledig fredag,lördag, söndag HÄRLIGT.
Har inget planerat för midsommar tyvärr, men nåt blir det.

Idag vet inte solen om den ska komma fram eller gömma sej bakom molnen, får väl hoppas att hon orkar titta fram under dagen.
Det är sommarlovsmorgon nu på barnkanalen som vi tittar på. ett måste på sommarlovet (jag blir aldrig vuxen).

Skrev igår att jag skulle ta mej en öl ppå balkongen och det gjorde jag och det var så rogivande att sitta där, inga barn ute på gården, hörde bara grannen tala i telefon...vad annars..undrar om hon bor i den ibland :0). Satt allafall där en stund och mös och lyssna på fåglarna. Somna jätte skönt sen. Har som sagt haft sovmorgon hela veckan men har varit uppe med tuppen alla dagar utom idag och det kändes skönt att få sova lite längre idag.
Nä nu ska jag fortsätta med att skriva om rutinerna.
Ha en underbar torsdag alla.
Puss/Kram
Madde

Vilken dag...

Sitter här, har nyss kommit hem från jobbet, har tittat runt bland bloggarna, kommenterat i vissa.

I förmiddags skulle jag gå in på min blogg och allt var frid och fröjd tills jag skulle skriva ett inlägg, helt plötsligt fungerar det inte alls, blir smått TOKIG..tycker liksom att jag har tillräkligt med problem när det gäller datorn. Får sen se att de håller på att fixar nåt på publishme..SKÖNT det var ej min dator. Efter några timmar går jag in på min blogg och ska göra ett inlägg...då försvinner allt jag har skrivit när jag ska publisera... jissa om jag gick i taket... du hade det blivit nåt fel under dagen då de hade gjort nåt...F-N vad sur jag vart. Få se om det funkar nu.

Nu är det "Miss Marpel" på tv 4 men har missat 1 tim så ingen ide att se slutet så därför sitter jag här, ska snart krypa ner i bingen. Det har varit stökigt på jobbet ikväll, har fått knytnäve i magen, handlederna omvridna och blivit spottade på plus riven, en som vart arg av våra brukare, plus att jag hade en sommarvikarie som gick brevid som vart alldeles förskräckt, helt vanlig dag på jobbet. Har haft nu för 2:a dagen irade en som har gått brevid på kvälle, ska ha en imorgon med.. så det är inte så konstigt att brukarna blir lite förvirrade. Jag känner mej helt färdig i hela kroppen.. det tar på en både fysiskt o psykiskt.

Ha nu en underbar kväll..jag ska nog ta en liten sittning på balkongen med en stark öl och sen gå och lägga mej..det är otroligt vackert väder ute nu ikväll.
GOD NATT
Puss/Kram
Madde

Problem...

Jag har stora problem..... får inte igång min "Windows Live Messenger". Satt igår och grej, fick hjälp av Cimsan, men till ingen nytta.
Jag uppdatera min WLM i januari och alla mina kontakter försvann, finns inte med på inloggningsassistenten eller vad det nu heter, ser inte vilka som är online eller så vidare.
Mina kontaker kan ta kontakt med mej men jag kan inte starta ett snabbmedelande med dom. Men iallafall så avistallera jag allt igår, men inte f-n funkar det ändå, blir så frustrerad. Måste vara nåt fel på min dator, nåt annat kan det inte vara.
När jag väl hade avinstallerat/installerat igen igår..så fick jag inte igång nätet... HJÄLP tänkte jag nu har jag gjort nåt med nätet *suck, stön* men du var det fel med Tele2 som jag även har i mobilen.
Så imorse satte jag på nätet igen och det funka fortfarande inte (fick panik).. så kom jag på att jag tappa dongen igolvet igår när jag höll på..så jag tog ur simkortet och satte dit det igen och gissa... det funka *phuuu*, så nu sitter jag här och har inget annat för mej..UNDRA R när jag ska få igång allt !!!!!......
Nu önskar man att man vore lite mer haj på datorer..
Hoppas ni alla får en härlig solig tisdag, själv ska jag jobba, börjar 15.30 idag.

Puss/Kram
Madde

Solen har kommit...:0)


Det är så härligt.
Puss/Kram
Madde

God morgon...



Här sitter jag, vakna kl 06.00 och kunde inte somna om, jag som har sovmorgon, börjar inte jobba förns 15.00 idag. Jag gör kvällsvecka hela veckan, ska bli skönt. Sitter och väntar på att mitt kaffe ska bli klart så jag får bort huvudvärken som börjar komma.
Ute är det mulet...solen vart är du??? Det skulle ju bli fint väder idag och under veckan nu..men, men.

Igår var jag, gubben och grabben ute och åkte med nya bilen han köpt en Citroén Berlinga Fameliy med 5 sitt platser. Har tidigare haft en bil med två sitsar inte så kul, vi har inte kunna gjort så mycket tillsammans, men nu kan vi det. 
Så igår morse omkring 08 tiden styrde vi kossan till Motala och hälsa på mamma (min) och hennes gubbe Knut. Vi åkt dit först och tog dom på sängkanten, men kaffe och fika fick vi och stanna där ca 2 timmar. Så fick jag träffa min gamla katt Linus som jag även fick ge avmaskningsmedel för mamma kan inte riktigt. Linus har blivit så stor och fin, skönt att se att han har det bra. 
Efter besöket hos mamma och Knut drog vi vidare till Skänninge till Ö&B för att shopa lite. De har arme lager där nu och gubben behövde lite, sen fick jag och grabben handla det vi ville ha, så det vart lite konserver bla armens GODa leverpastej och köttbullar. Tror vi gick runt ca 2 timmar där och solen var underbar, tror vi tog med oss det finna vädret till Skänninge. 
Så våran söndag var trevlig och lugn.

Lördag kvällen hade jag och grabben lördags mys med film och godis, vi låna en film av grannen "Ghost Rider" med Nicolas Cage..ganska bra film faktiskt.
Filmen bygger på Marvel serierna.



Gillar man att se X-man så gillar man denna film oxå.

Ja så har våran helg sett ut. Den har varit lugn och trevlig.
Nu ska jag dricka mitt kaffe så jag vaknar till liv. Kanske jag somnar en stund på soffan.. det skulle vara jätte skönt faktiskt.
Ha nu en riktig bra måndag.
Puss/Kram
Madde

 

Drömmar

Ja ha det är lördag och mulet, änså länge regnar det inte, de sa att det skulle bli uppehåll häromkring. Får hoppas det stämmer.

Inatt har jag drömt JÄTTE konstigt. Var får man allt ifrån.
Har drömt om Helén och Anna, drömde att vi flytta ihop i en ett med kokvrå tillsammans med barn inga gubbar. Hur f-n får man ihop det, men i min dröm funka det tills alla möbler och allt var på plats. Vi alla tyckte det var ett superbra ide att flytta ihop.  Jag har funderat hela morgonen hur det kommer sej att jag drömde som jag gjorde och har fortfarande inte kommit på varför. Det sluta med att jag flytta till en 2:a med stor uteplats. I den lägenheten visade det sej att en gammal väninna till mej hade bott och lämnat kvar alla sina saker, vet inte riktig var jag får allt ifrån.  Det är lite svårt att förklara sina drömmar ibland.

Ha en bra lördag.
Puss/Kram
Madde

Regninga fredag...


Vilken härlig fredag!?..eller vad säger ni?. Här i Kumla har det regnat sen i morse, HÄRLIGT..not.
Här jobbat klart för denna vecka, ledig hela helgen.
Har varit ute och handlat för jobbets räkning idag. Varit till IKEA och blomträdgård. Vi har köpt lite gardinstänger till veper som ska sitta i matsalen på jobbet och blommor till balkonglåderna på jobbet så nu är det gjort..bättre sent än aldrig.

Det får vara allt för denna dag.
Ha en trevlig fredag.
Puss/Kram
Madde

Din namnbetydelse..

MADELEINE
Hitta detta hos Mia
Kvinnonamnet Madeleine är en fransk form av Magdalena som använts i Sverige sedan slutet av 1700-talet och betyder "kvinna från Magdala". Magdala var en by nära havet av galiléen som betyder "tornet" på hebreiska. Det finns 21412 kvinnor som har förnamnet Madeleine. Av dessa har 11595 namnet Madeleine som tilltalsnamn/förstanamn. Det finns även 2 män i Sverige som bär namnet Madeleine dock inte som tilltalsnamn. Försvenskade former är Malena och Malin

Ni hittar sidan här 

Puss/Kram
Madde

Om gårdagen + lite idag...

Igår onsdag var jag med gubben hem hela dagen och hjälpte honom med att sätta upp hyllor på hans loge, att hjälpa honom är som att få en smäll på käften ibland, men hjälp ska han ha, han blir så förbanad när det inte funkar och då får söta lilla jag ta svordomarna plus lite till..bara att bita ihop. Men vi fick till slut upp hyllorna och jag måla dom vita och fina. Han vart jätte nöjd. Hjälpte även honom med att sätta på lite saker på hans nya lastbil en F 12 Volvo om det säger er nåt???.... Satt på stänkskärmar och lite annat..vart lite irriterad på honom, för han ska krångla till det för sej. Sa åt honom att jag kunde hjälpa till och fixa ena sidan av lastbilen..motvilligt fick jag det och jag gjorde det snabbare än han och jag fick en massa beröm :0), vi fruntimmer är inte så dumma trots allt. Det var skönt att få vara ute hos gubben, det är så lugnt där ingen trafik bara en massa fåglar, humlor mm som låter.

Jag var som sagt och frissera mej i måndags...tror ni gubben har upptäckt det...nä inte alls..men däremot har han upptäckt att jag byte gardiner fast nästan en vecka försent. Vad är det med karlar egentligen???

Just nu håller jag på och tvättar, är inne på andra maskinen, plus att diskmaskin går. Ska ta en sväng om med hug och sug oxå, orkar inte anstränga mej mer med städningen idag.

Nu ska jag börja fixa lite lunch åt mej.
Ni får ha en bra torsdag.
Puss/Kram
Madde

Skolavslutning....



Grabben slutar 6:an idag och han vill inte att jag ska vara med. De har ingen speciell avslutning. De ska spela lite minigolf nu på fm, äta glass plus lite till, sen ska de se 9:ornas show, sen är skolan slut vid 14.30.
Sen på kvällen ska vi gå till pizzerian "Maestro" med en väninna och hennes grabb och fira lite. Brukar alltid göra nåt sånt på skolavslutningen.
Sen har han SOMMARLOV och det har han sett fram mot. Hans skoltermin i 6:an har inte gått så bra. Får hoppas att 7:an blir bättre.

Puss/Kram
Madde


Jaha..

Då är det tisdag. Jag är ledig och det är sol ute, snacka om att jag har tur. Har inget inplanerat idag, ska bara ta det lugnt. Har sutti  på Facebook en stund även varit inne på  Youtube men hitta inget roligt.
Grabben har nu bara 2 dagar kvar till skolavslutningen. Idag är han med skolan och badar i Kumlasjön.


Var ju som sagt och frissera mej igår och det vart hur bra som helst, JÄTTE nöjd. Få se vad gubbstrutsen säger. Han kom inte hit igår och inte hört av sej, men han är väl hemma hos sej.
Allt för mej.
Puss/Kram
Madde

Fick ett kul sms....

Nu kära vännen, skall du få höra, vad man med en hårfön kan göra. Sätt den för muffen och brummelibrus, så har du fått dej en fladdermus.
*asg*

Dessa ramsor har man växt upp med, kul.
Puss/Kram
Madde

LEDIG 3 härliga dagar.

Nu är jag ledig hela 3 dagar, ska bli så skönt så. Nu kl 13.15 är det frissering som gäller.

Lagom när man blir ledig blir det även bra väder, snacka om tur.
Inatt vart jag väckt av gubben (inte vad ni tror) *asg*, han kom med en bukett blommor som han hade plockat blåklint JÄTTE fina.
Puss/Kram
Madde


Jobbar och sliter

Här jobbar jag och sliter, är hemma på timmar, ska vila lite. Har en tvätt på g ska hänga den innan jag sticker iväg igen till jobbet.
Jobba även igår en delad tur.
Ska jobba måndag oxå. Är trött i huvudet redan.
Imorgon ser jag fram mot eftermiddan, för då ska jag frisseras TJOHO håret hänger och slänger som bara den får inte ordning på det.
Ha nu en fortsatt trevlig söndag.
Puss/Kram
Madde

Jaha då var städningen..

....klar och gissa om det är skönt..fick fönstrerna tvättade i vardagsrummet så nu är dom sommar fina, även persienerna i sovrummet fick en dammvipa på sej, sängen vart nybäddad oxå, badrummet och toaletten skiner så man blir bländad. Även sopskåpet fick sej en städning, HÄRLIGT :0)

Nu sitter jag med kaffe och solen tittar fram och det är fredag, vad kan vara bättre. Håller på med att göra köttbullar, till det ska vi ha färskpotatis och gräddsås och morötter o ärter känner hur magen kurrar. Blir hungrig av att städa.
Sitter oxå och lyssnar på en massa godingar på datorn och känner hur det spriter i kroppen och knoppen... Skulle vara gott med en STOR kall öl, men jag får inte dricka alkohol just nu.. äter medicin som blir som antabus om jag dricker inte kul alls.

Ska se om jag hinner kolla runt i era bloggar idag.


 

Nu måste jag se till mina köttbullar och fylla på kaffet.
Ha nu en härlig fredags kväll
Puss/Kram
Madde

Stor Städning


...på en fredag..härligt.

Puss/Kram
Madde


Ps kul om ni lämna en kommentar, ser att fler har varit inne, har besöksräknare. Ds

Underreds besiktning....

Ja då var det torsdag. Min dag börja med ett besök till Vc (vårdcentralen) hade tid kl 08.30 för underreds besiktning. Så jag flexa idag. Gick precis så jag kom i tid och då var inte receptionen öppen, öppnade kl 08.30 då jag hade tid, fick stå i kö ca 10 min..hur kul som helst.. efter att ha anmält mej fick jag gå längst ner i lokalerna till sista väntrummet och då var kl 08.45 sen fick jag sitta ytterligare en kvart innan läkaren kom.."typiskt". När jag väl kom in så fungera inte hennes datorn som den skulle.. men tillslut lyckas hon få igång den och skriva ut det hon ska, sen skulle hon lägga in en beställning på vissa prover på mej..då hacka sej datorn igen, kom iallafall in i gynstolen och kände mej så här


Undersökningen gick bra trots allt.. det var inga förändringar och ska tillbaka nästa år igen och är det fortfarande bra då så blir det besiktning vart 3:e år skönt. Men det vart inga prover, får gå upp till labbet nästa vecka och fixa hb, socker och nåt prov för struma och ett pinkeprov. Hon vill kolla med min struma lite eftersom min kära mor fick det när hon vart 50 år giftstruma. Sen är det oxå för att jag har mycket svettningar på nätterna och vaknar sjöblöt och det är inte att överdriva.
 Skönt att det är över nu, vart en flex på ca 2 timmar pga allt strul.

Över till nåt helt annat. Vi var och fira en jobbarkompis igår som har slutat på avd plus att hon fyller 60 år under semestern.
Hon fick presentkort på "Smycka" och en blomsterkvast plus blomma från socialförvaltningen. Vi var och åt på resturang "Sjösidan" Åt nåt som heter grillmix, det var grillspet med kyckling och nåt mer till det var det friterade klyftade bakpotatis och en kall sås hur gott som helst. Hel trevlig kväll.

Gubben är inte sur som jag skrev här om dagen, bara ur gängorna, strul med att fixa en ordentlig bil och det går naturligtvis ut över mej, vem annars.

Nu ska jag titta in till er.
Ha en bra kväll
Puss/Kram
Madde

Hallå..onsdag


...ja det är onsdag (lilla lördagen). Det blåser ute men solen försöker titta fram. Har varit hemma ca 1 tim, har bara inte gjort nåt alls, slappat. På jobbet idag har det varit lugnt.
Vi fick våra nya balkongmöbler idag som vi har packat upp och ställt iordning, sen har jag varit ute med en jobbarkompis och fixat present, blommor och kort till ikväll. vi skan ämligen iväg och äta på resturang Sjösidan här i Kumla för att fira en jobbarkompis som fyller 60 år under semestern och för att hon har byt avdelning. Vi ska iväg till 19.30 och äta gott. Ska bli så trevligt så.

Möte gubben i dörren när jag kom hem, vi går visst om varandra idag, men nåt är det som inte riktig stämmer, får väl se vad det är när han dyker upp igen, hmmmm.

Har ståt en stund och pratat med min granne Helén på balkongen
Alltid trevligt.

Imorgon ska jag iväg och besiktiga mitt underrede *asg*, hade cellförändringar förra året, ska göra det tidigt på morgonen så jag flexar imorgon, har ingen lust att gå iväg att jobba till 08 och sen vara på vc till kl 08.30, ganska onödigt. Har frästen fått bort en massa flex nu, det kommer att försvinna till 1 sep, så nu är jag under 10 timmar och är jätte skönt.
Nu ska jag ta mej en ordentlig bloggrunda.

Ha en trevlig fortsatt onsdag.
Puss/Kram
Madde

Här får ni lite att skratta åt....

Vad heter det rynkiga skinnet längst ut på mannens penis som far upp och ned när man har sex?
Svar: Kvinna!!!

 Elefanten frågade kamelen.
- Vad fan har du tuttarna på ryggen för?
Kamelen: Jävligt dum fråga från en som har pitten i ansiktet!


   Ola och Kerstin låg och kelade och Ola hade ett finger inne i henne.
Hon frågar om han kan stoppa in ett finger till.
- Varför, frågar Ola, ska du busvissla?
 
 En uppgiven man sade:
- Man skulle ha varit dammsugare. Då hade man blivit tagen på slangen,
fått påsen tömd och blivit utlånad till grannkärringen.
 

 Posten i Norge har gett ut ett frimärke med bild på en kvinnokön, men
blev tvungna att kalla tillbaka det, för folk fattade inte vilken sida
som skulle slickas.
 
 En dam skulle köpa en falukorv i charken. Expediten frågade om den
skulle skivas?
Då drog damen upp kjolen och frågade:
- Ser det här ut som någon jävla cd-växlare ?

Puss/Kram
Madde


God morgon... Tisdag


..på er alle ihop.
Här sitter jag med mitt kaffe och det smakar ljuvligt. Idag vet jag att jag ska jobba nu på morgonen, fast idag vakna jag 45 min för innan kl skulle ringa gick inte att somna om, så det var bara att knalla upp och häva sej in i duschen. Så nu har jag lite tid över och inte så lite heller.. börjar ju inte förns kl 08.00. så jag har en maskin tvätt på och diskamaskinen går och allt detta blir jag klar med innan jag går till jobbet. Behöver inte gå förns ca 07.50 tar ca 3 min att gå till jobbet där jag jobbar och det är himla skönt.
Igår vart det inte nåt mer tokeri från min sida. Allt flöt på som vanligt när jag kom till jobbet.

Idag är det mulet ute.. solen orkar inte titta fram alls. Gubben har sovit hemma inatt hos sej.. skönt med lite space.. kände att det var dags.
Om ca 30 min ska jag väcka grabben så han kommer upp. Vart lite fundersam varför han inte messa mej igår när jag jobba för det brukar han göra i tid och otid..men han satt väl och spela på sitt Nitendo Ds.. han får bara spela i 2 tim åt gången per dag, han fixar inte mer. Men när "katten är borta dansar råttorna på bordet" heter det väl.
Vilket schema jag har denna vecka, vi har börjat på nytt denna vecka. Jag jobbar 08.00-15.00 igår, fast hade byt då. Idag jobbar jag 08.00-13.45 och imorgon 08.00-13.00 och torsdag 08.00-13.00. Ledig på fredag och jobbar helgen. Är så skönt att få börja kl 08 på morgonen.. är liksom ingen morgonmänniska.
Nu vakna grabben 20 min innan han ska upp..härligt.
Ska fixa lite frukost åt honom.
Ha en underbar tisdag.
Puss/Kram
Madde

Måndag..som inte börja bra...

Klockan ringer vid 06.15, ny jobbardag, går ut på balkongen för lite luft, sätter på kaffet och hoppar in i duschen, fixar ciggen, fönar håret och äter sen frukost i godan ro och läser tidningen, häller sen upp en kopp kaffe och lägger mej en stund framför tv,n när det plötsligt slår mej... "hade jag inte byt tur"????? ringer jobbet för att kolla... jo men visst..jag hade byte tur. Där ligger jag färdig för att sticka till jobbet och så har jag glömt att jag hade byt tur hur jävla glömsk får man vara? Får nog hyra ett rum på mitt jobb som är demensavd *asg*.  Så denna måndagen börjar bra.

Sen kommer nästa grej!!!! Visst ja de skulle byt lås på ytterdörren..men f-n grabben har inte nya nyckeln med sej.. så nu har jag ringt jobbet att jag kommer lite senare än kl 15 för att jag måste vara hemma tills grabben kommer. Min måndag börjar himla bra. Sen har gubben bara gått här hemma för att åka men inte kommit till skott förns nu kl 14, han har suttit framför datorn hela dan så att jag inte har kommit åt den *shit..shit*. Undrar hur denna måndag ska sluta????

Igår var det morsdag och inte f-n kom min grabb ihåg det.. dels hade gubben och jag lite osämja..JOBBIGT.
På eftermiddagen så var vi ner till Kumlasjöns resturang med svärföräldrarna för att fira deras 30- åriga bröllopsdag. Vilken mat vi åt. Vildsvinsytterfile med rotsaksgraräng så gott så gott sen vart det kladdkaka med hallonsorbe till efterrätt och detta bjöd svärföräldrarna på så det vart en dag utan spis för mej och det var skönt.

Har läst lite som hastigast era bloggar och ni verkar ha haft en bra morsdag.
Nu måste jag göra mej iordning för att sticka till jobbet.
Ha en fortsatt härlig måndag i den varma SOLEN.
Puss/Kram
Madde

RSS 2.0