I väntan på.....

 

Sitter här i väntan på att underklädspartyt ska komma igång. Tycker inte om att vänta. Ska bjuda på citronpaj underkvällen med grädde o björnbär. Ska lägga upp receptet vid ett annat tillfälle. 

Undrar om det kommer några, tror att vi blir färre än det skulle varit förra gången, men det är sånt man får ta.

Ha en undrebar kväll.
Puss/kKram
Madde

Uppdatering: Vart en trevlig kväll bland underkläder, tyvärr vart vi bara 4 st (lite besviken). Jag handla en jätte snygg bh o ett par kalsonger till grabben, vart 521 kr fattigare i slutet av april, men får mej en bra kvalitetsbh o det är huvudsaken. Citronpajen gick åt, hela formen :0).
Fortsätt att ha en underbar kväll.







Vår i luften....


Hej alla!
Nu tror jag våren är på intåg.... HÄRLIGT.

Idag vakna jag före klockan ca 20 min innan jag skulle väcka grabben, vakna med ont i huvudet pga att jag hade pressat ihop käken när jag sov, gick över efter en stund som tur va.
Ute skiner solen o fåglarna kvittrar, en helt enkelt härlig förmiddag.
Idag har jag lite inplanerat.
Ska fortsätta att städa lite som jag på börja med igår (ska ha underklädsparty i kväll), ska lägga på lite dukar och ta fram lite påskpynt och även pynta riset på balkongen, laga ett par byxor till gubben.
Ska bjuda på citronpaj ikväll, så det blir en tripp till Ica Maxi och om jag hinner blir det kanske lite vårstädning på balkongen oxå, men har inte bestämt mej ännu, känner på mej att det kommer mer snö lite längre fram.

Nu på morgonen  så ringde jag en jobbarkompis och bekräfta att jag följer med till Åland i maj. Denna gång blir vi många fler som åker, gubben blir väl inte riktigt glad på mej, tycker att jag ska spara mina pengar till körkortet, men jag bhöver ju inte handla nåt på taxfree denna gång, så det behöver väl inte bli så dyrt.

Var hem till en kompis igår som jag skrev, vi bestämde oss för att ha en lite träff på fredag kväll, dricka gott och äta gott och bara umgås. Hon är gräsänka i några dagar, bäst att passa på då =).

Grabben messa sin mormor igår och fråga om han fick komma till henne på påsklovet och det fick han, bättre att han är där en hemma, jag jobbar nämligen hela påsken.
 Nä nu ska jag sätta fart så det händer nåt här hemma, känner att jag har en massa energi idag (tur att nån har det)
Ha en underbar dag alla
Puss/Kram
Madde

En liten fräckis....

Fick detta sms idag som jag vill dela med mej.......

En gammal dam kommer in i en porrbutik och säger med svag darrande stämma
- Sss..ssäljer ni dd..dddildos?
- Ja det gör vi, svarar mannen bakom disken.
- Sssssådana där bb..bbatteridrivna? Mm..mmed roterande ollon?
- ja just sådana har vi, svarade mannen och blir nästan lite generad.
- Sss..ssådana där mm..mmed kkkknottrig yta och anussssstimulerrare?
-  Ja, just sådana, svarade mannen och börjar skämmas lite.
- Sss..ssådana där ff..ffemtio cm långa, och ee.....eextra tjocka dd..diameter?
- Ja, säger mannen och rodnar definitivt.
- Vv...vvet ni mmmöjligtvis hh..hhur man sssstänger av dem?


Tävlings dags....


Nu är jag på hugget, tror att jag ska vinna. Denna tävling är hos min blogg designare Nita, titta in får ni se.
Tävlingen avslutas den 10/4 kl 18.00
Puss/Kram
Madde

Dags för en tävling



Nu har Lurans blogg en påsk tävling. Kanske man kan vinna denna gång. Har iaf vissat mitt intresse igen.
Tycker dessa skyltar är så SNYGGA.
Tävling på går till den 5/4
Puss/Kram
Madde

Då var helgen slut....


Hej Alla Bloggare!
Då var helgen över.

Har nu satt mej en stund framför datorn, ska snart sätta igång med att tvätta mina köksfönster o sätta upp gardinerna som jag sydde om för lite över en vecka sen.
Jobbhelgen har varit lugn. Har fått mej en käftsmäll av en brukare och jag somna på söndag eftermiddag med en annan brukare, så helgen har varit okej =), trotts tidsomsrällningen.

Nu på förmiddagen har jag hunnit med att titta tv,n, varit till apoteket o en avstickar till en kompis o fika o sen till Ica Maxi för att handla o sen gett grannen mina bamburullgardiner som hon nu har satt upp på balkongen, hon hamrade o hade sej så hela grannskapet måste ha vaknat =), passa på att prata med henne när hon spikade o hade sej, men var tvungen att gå in på grund av min svindel, vart skit höjdrädd av att hon stod på en köksstol o spikade =).

Imorgon blir det äntligen av mitt underklädsparty, det ska bli spännande o se vad som finns att prova o vad för nya modeller som har kommit sen sist jag hade partyt.
 Nä nu får jag sätta lite fart med fönstertvätten innan vädret hinner ändra på sej, men vet aldrig med mars vädret.

Ha en underbar dag alla.
Puss/Kram
Madde

Nu drar jag.....

Nu drar jag till jobbet. Ni får ha en underbar helg. Kommer att skriva efter helgen.

Puss/Kram
Madde


Tjuvlyssnat

"Till 303.5 öre per kilo mjölk, enligt Arla"

Restaurang, centrala Örebro

En yngre man och en yngre kvinna sitter och pratar om mannens barn som ska nedkomma nästa vecka.
Mannen: Man får ju vara kvar på BB tills amningen kommer igång, och kommer den inte igång så får man ersättning.
Kvinnan (förvånat): Jaha? Hur mycket då?

Hitta denna lilla notis på en sida som heter
tjuvlyssnat.
Vill dela med mej.


 


Ja då var det fredag....


glömde jag säga.
Då var det fredag o helg, ute yr det lite snö och solen skiner med sin frånvaro, tråkigt, men inget att göra åt. Själv sitter jag och kollar lite bloggar, har drukit lite kaffe, tittat på tv,n och betalat räkningar, märks att februari är en kort månad, men men man får vrida lite på slantarna så kanske de räcker månaden ut.

Idag ska jag jobba + resten av helgen, men ska det vara sånt här väder så gör det inget. Sen får man inte glömma att vrida fram klockan natten till söndagen så man inte försover sej.

Här hemma är det alldeles tyst, särbon har somnat om och katten sover i soffan, grabben är i skolan och idag är det hans längsta dag i skolan, slutar inte förns 15.30 stackaren.

Igår så tona jag håret på granntjejen, hon skulle bara tona utväxten och jag hoppas det vart bra för det har jag aldrig gjort förut, men hon har inte ringt och sagt nåt ännu så det vart väl bra förhoppningsvis.

Ha en bra helg.
Puss/Kram
Madde


Jag vann!!!!

Hejsan alla bloggare!

Jag var med om en liten tävling i Annicas blogg, och jag VANN hur kul som helst =) brukar inte vinna så ofta, se vad jag vann.





Hon har gjort dom alldeles själv, hon är så duktig.
TACK ANNICA.
Ha en bra dag alla
Puss/Kram
Madde

Hej hopp!


Hej alla!

Vakna i morse kl 07,15, väckte då Casper som skulle upp till skolan, efter han gått till skolan la jag mej ner o titta på "Hem till gården" på tv4+, efter det gick jag till affären för att handla hem allt till baket. Så strax före kl 10 satte jag bulldeg och mens den jäste gjorde jag "kärleksmums" efter det satt jag deg till tekakor med morötter i och sen gjorde jag lite lunch imellan och efter det gjorde jag skurna chokladkakor så vid 14.30 vart jag klar och nu sitter jag framför datorn och bara slappar. Vad skönt det är att ha fått bakat. Baka även till min mormor som inte klarar det längre. Har försökt att ringa henne men hon svarar inte, får pröva lite senare. Skulle oxå ha tvättat fönstrerna men det får bli en annan dag.

Kl 17 ska jag ner till grannen och färga/tona hennes tonåring, som jag lova i tisdags, fast just nu känns det som om jag skulle kunna somna sittande, så trött vart jag av att baka.

Nu väntar jag på späning på vad Nita ska hitta på, på min blogg. Har bett henne att fixa iordning den. Har fått ett litet förslag till headern och den gillade jag. Ni får vänta och se.

Ha det så bra alla.
Puss/Kram
Madde

Hitta en till...

Har hittat en tävling till, var bara tvungen att vara med. Gå in ni med på denna blogg Lurans tävlingen avslutas den 29/3 kl 24.00

Hon har gjort den själv.
Puss/Kram
Madde

Nu har jag...

Har nu suttit och grejat lite med sidan på bloggen, hittar inte riktigt hur jag ska göra för att namnet ska bli lite större, men det löser sej nog senare. Kanske nån har nåt tips hur man gör.

Nu har snart hela dagen gått och jag har inte fått  nåt gjort precis, skulle göra så mycket idag , men som sagt det vart inget. Skullle ha bakat, tvätta fönstrerna mm, men det är en dag imorgon med, är ledig 2 dagar =).

Ute skiner solen och det är snö ute, UNDRA vart våren tog vägen. Men mars är en lurig månad.

Grabben har varit till skolan idag, de har varit lediga i 2 dagar och de dagarna har jag jobbat och nu är jag ledig när han går i skolan, så typiskt.

En jobbarkompis ringde för nån timme sen och ville att jag skulle följa med till Åland igen den 23 maj, men har inte bestämt mej ännu, hade tänkt ta med mej grabben på en sån tur. Det var visst fler på vår arbetsplats " Solbacka" som ville följa med. Det finns 6 avd på "Solbacka". Så det kanske blir ett riktigt tjejgäng som åker då. Ska allafall tänka på saken.

Nä nu ska jag ta och göra lite nytta mens dagen är kvar.

Ha det så bra ute i bloggvärlden.
Puss/Kram
Madde

Barnens Hjältar

Hitta en tävling på denna hemsida. Barnens Hjältar, man tävlar om en jätte snygg keps.



Gå in ni andra oxå o spana o var med i tävlingen.

Puss/Kram
Madde

Jag är tillbaka....

Hejsan alla!

Jag är nu tillbaka på denna sida igen. Trivdes inte på blogspot, så nu ska jag vara på blogg.se istället, där jag känner mej hemma.
Ursäkta att jag vellar fram o tillbaka, men man måste ju få pröva sej fram lite.

Kan ni tänka er att det har blivit vinter ute igen. Det var -5 grader imorse då jag gick till jobbet o glashalt på vägarna. Men nu tittar solen fram och snön har smält bort lite, det som var så vackert förra veckan, men det är mars månad i ett nötskall "asg"
 Casper min son + särbo är till biblioteket för att kolla lite. Casper har haft ledigt i 2 dagar nu från skolan. Så typiskt han är ledig då jobbar jag, nu 2 dagar framåt så är jag ledig o då ska han till skolan.

Imorgon är det våffeldagen. Är det några av er där ute i bloggvärlden  som ska äta våfflor, jag ska äta våfflor iallafall. Har blivit bjuden av en väninna imorgon på våfflor o det ska bli så himla gott.
Ha det så  bra
Puss/Kram
Madde

Hej alla!




Kommer ett lite inlägg. Jag ska nu prova ett annat bloggställe. Så här kan ni hitta mej för stunden.
http://www.toffelmorsan.blogspot.com
Hoppas ni vill titta in. Trivsa inte på blogger så kommer jag tillbaka hit.
Puss/Kram
Madde

Ja då är det tisdag..


Hejsan alla bloggare!
Jag nu är jag tillbaka igen efter helgen.
Har nu återhämtat mej från Ålands resan.

Vilken resa, hade rent ut sagt skit kul.
Tyvärr kan jag inte lägga ut bilder från resan, ingen av mina jobbar kompisar vill vara med o det får jag ta hänsyn till, de ända bilderna jag kan lägga ut är på "Idol Marcus".

Alla var på toppen humör på lördagen när vi gavs o iväg, spralliga o förväntasfulla.
Det vart lite huttande i bussen, men inte av alla, (jag var inte en av dom :-). )
Kom fram till terminalen runt 15.15 o vi fick vänta en bra stund där, men tiden gick fort.
Medan vi satt där på terminalen kom "Idol Marcus" o skulle gå på färjan tidigare med ett släpptåg av tjejer som oxå skulle med honom på färjan, fick lite kort tagna då.

Är inte världsbäst på att ta kort, men det fick bli som det blev, han är sej lite olik, med viktnedgången sen "Stjärnor på is".
Han fick sej en utskällning av vakten som släppte in honom tidigare på båten, vakten tala om för honom att bara för han var en "kändis" så skulle han inte tro att han var nåt, vakten vat väl inte så glad över släpptåget av tjejerna.

Nå väl, vi klev på båten nån timme senare o börja förfesta i hytten (som man ej fick, såg vi dan efter :-) ). Vi satt i våran hytt, alla var inte med utan vissa gick upp till puben för att se Melodifestivalen. Vi hade hur kul som helst.
Vart en massa roliga kort som jag tyvärr inte kan vissa.
Festa stort sätt hela natten, vissa av oss kom aldrig till hytten :-).
Tog lite kort på "Idol Marcus" när han uppträden, fast det vart inte så bra bilder, man knäpper o knäpper med kameran när man är lite onykter så det blir inga bra bilder fast man tror det när man tar :-).

Tv-teamet sprang runt på båten hela tiden, man får hoppas att man inte vart med o vart man det så hoppas jag att de tar bort det, men jag tror att vissa av mina arbetskamrater kommer att komma med :-).

Resan var himla kul iallafall o man såg sider av varandra som man inte visste. Vi har redan bestämt att det måste bli fler såna resor, vi prata om till hösten efter att alla har haft semester.

Själv blir det nog en resa till maj med grabben plus väninna o hennes grabb. Handla på taxfree o fick en biljett för 4.

Nu får det vara allt för mej denna gång.
Ska ta mej en bloggrunda o se vad ni andra har haft för er under helgen.
Puss/Kram
Madde


Adward

mariaaward
Fick detta adward av Frostnet
Tack Maria för detta.
Ni andra ta denna adward vidare.
Puss/Kram
Madde

Åland




Åland här kommer jag. Ska ha hur kul som helst. Skriver mer när jag kommer hem. Ha en trevlig helg alla.
 
Puss/Kram
Madde

Helt slut..

Helt slut efter helgens jobb. Kom hem idag från jobbet o bara gick som en zombi till sovrummet o kröp ner o somna på studs =) GUD vad skönt.

Nu är jag ledig fram till onsdag eftermiddag då blir det en kvälls tur o sen på torsdag en förmiddastur o sen är jag lång ledig.

Så nu kan nedräkningen börja till Ålands resan TJOHO vad jag längtar efter lite avkoppling. Åker på lördag.

Imorgon ska jag följa med gubben hem till honom för att se den lilla pärlan Polo som inköptes i lördags, kul o få se vad man ska övningsköra i =).

Blir inget långt inlägg idag, tyvärr. Ville bara in o säga hej.

Ha det bra alla.
Puss/Kram
Madde
                                                                                                                                                               

Nu börjar kroppen säga ifrån....

Ja då har man bara 1 1/2 dag kvar att jobba, omin kropp börjar bli himla trött känner jag. Är nu hemma på timmar o slappar. Grabben är ut o gubben på vift, så jag är alldeles själv o det känns skönt.

Gubben kom hem inatt med den nya bilen o allt hade gått bra. Så nu ska han bara fixa det som behöver fixas innan den ska besiktas. Han fick den för 4000kr, så snart bär det iväg i en Polo, hoppas bara att det kommer att bli bra.

Ska snart börja att fixa lite lunch till oss, det får bli fiskbullar i hummersås, orkar inte laga nåt annat idag. Ska nu lägga mej o vila en liten stund framför dumburken inna jag sätter igång.

Måste bara säga att Carolin af Ugglas låt var ju ur KASS. Har faktiskt inte följt deltävlingarna nåt i år på melodifestivalen, men igår vart det att jag såg/lyssna på det o det var ingen höjdar låt. Grabben fick ett utbrott som hete dugga när han fick se att hon gick vidare till final. Ja..Ja.. men det är ju oftast så att den låt man tycker sämst om brukar gå vidare.

Allt för mej.
Puss/Kram
Madde


Hemma.....

Är hemma på timmar, tänkte bara slänga in ett kort inlägg. Tråkigt att bilden har försvunnit från förra inlägget, ber så hemskt mycket om ursäkt. Men bilden ska föreställa en gubbe som sitter o kör bilen  med säkerhetsbältet som man ska o tanten som sitter brevid har sitt säkerhetsbältet som vanligt plus över munnen.

Jag jobbar idag en delad tur, börja 07.00-14.00 17.00-21.00 imorgon gör jag en delad tur till 07.00-11.00 14.00-20.30 o sen en tur på ,måndag oxå men bara till 07.30-13.30 men  det är inga roliga pass.

Ska nu blogga runt lite o se vad som har hänt hos er andra.

Gubben min har åkt iväg för att hämta en bil till mej i Stockholm. Ska köpa en bil att övningsköra i, en Polo årsmodell 74, bättre än inget alls, så nu ska jag väl äntligen komma igång med att övningsköra privat oxå o inte bara på körskolan. Kostar ju skjortan att ta körlektioner på bilskolan 650kr per timme.

Allt för mej. Ha en hel skön helg.

Puss/Kram Madde

Är på hugget...

Kunde inte låta bli med ett inlägg till.


VIKTIG INFORMATION!

  

Ny bilbälteslag träder ikraft fr.o.m. 1/4-2009.

  

Detta beslut har fastslagits av Transportstyrelsen och grundar sig på VTI forskning om orsaker till olyckstillbud. Ett steg i rätt riktning för nollvisionen


Enligt transportstyrelsen minskas olycksrisken med 65 %  






Sätt på bältet och kör försiktigt!


Detta fick jag till min mejl...

Hormon Guiden
 
Kvinnor kommer att förstå det här!
Män borde lägga det på minnet!


Varje kvinna vet att det finns dagar i varje månad när allt en man behöver göra är att öppna truten för att riskera sitt liv! Detta är en liten behändig guide som borde vara lika vanlig  i  plånboken som körkortet; varje äkta man, pojkvän, fästman, manlig arbetskamrat eller annan anhörig borde ha en sån här!


FARLIGT


LITE SÄKRARE


TROLIGTVIS SÄKERT


TOTALT SÄKERT


Vad blir det till middag?


Kan jag hjälpa till med middagen?


Vart skulle du vilja äta middag?


Här, ta lite vin...


Tänker du verkligen ha det där på dig?


Wow, du ser verkligen bra ut i brunt!


WOW! Kolla på dig!


Här, ta lite vin...


Vad är du så upprörd över?


Kan det tänkas att vi kanske överreagerar?


Ta min lönecheck.


Här, ta lite vin...


Borde du verkligen äta det där?


Du vet, det finns massor av äpplen kvar.


Vill du ha lite choklad till det där?


Här, ta lite vin...


Vad har du GJORT hela dagen?


Jag hoppas att du inte överansträngde dig idag.


Du ser alltid jättebra ut i den där morgonrocken!


Här, ta lite vin...





Tretton olika betydelser för PMS:

1.  Pass My Shotgun (Skicka mig min pistol)

2.  Psychotic Mood Shift (Psykotisk humörsvängning)

3.  Perpetual Munching Spree
(Oändligt tillstånd av mumsande)

4.  Puffy Mid-Section (Plufsigt mellan-parti)

5.  People Make me Sick (Folk äcklar mig)

6.  Provide Me with Sweets (Förse mig med godis7.  Pardon My Sobbing (Ursäkta mitt snyftande)
8.  Pimples May Surface (Finnar kan dyka upp)

9.  Pass My Sweatpants (Skicka mig min mjukisbyxor)

10.  Pissy Mood Syndrome (Pissigt humör syndromet)

11.  Plainly; Men Suck (Helt enkelt, män är hopplösa)

12.  Pack My Stuff
(Packa mina grejor)

och här kommer min favorit :

13.  Potential Murder Suspect
(Potentiell mordmisstänkt

Fick ett roligt sms

Fick ett roligt sms från en kompis här om dagen som jag gärna vill dela med mej.

-Vill bara varna dej för att handla på ICA Maxi...
2 unga snygga män erbjuder sej att hjälpa till när du lastar bilen. Dom tvättar rutan med uppknäppta jackor, tajta linnen och tajta jeans så man bara inte kan låta bli att titta :). Om du erbjuder en liten slant för hjälpen så tackar dom nej, men vill ha skjuts, vilket då är svårt att neka. Väl i baksätet börjar dom knäppa upp jeansen o blotta sej. :). En kryper över till dej och börjar ge dej oralsex. Medan den andra tar din plånbok. VARNING alltså! Jag har själv åkt dit, i torsdags, fredags, två gånger i lördags, måndags och 1 gång igår :)

Puss/Kram
Madde

Ledig


Hejsan!

Idag är jag ledig, skönt. Har varit ute en stund, varit till grabbens skola o pratat med en socionom, o det gick bra. Man får ta en dag itaget.

Det blir inget underklädsparty idag, gubben ligger dålig, så jag har bokat om, så det blir ett underklädsparty sista mars istället.

Var iväg till jobbet igår med, huvudvärk+tandvärk, det gick bra, jobbade kväll, så det vart inte så många timmar trots allt o så är jag ju som sagt ledig idag o i morgen. Sen jobbar jag hästturer i helgen o måndagen, så man kommer att se ut som en urvriden trasa efter en rejäl storstädning :) (jobbar på en demensavdelning).
Men sen efter måndagen jobbar jag bara 2 dagar till, sen bär det iväg till Åland med ett gäng jobbarkompisar från 3 demensavdelningar  :) ska bli så himla kul. Vi ska åka med båten Cindirella, och vi får hoppas att de inte spelar in då till serien "Färjan" som vissas på kanal 5. Idol Marcus ska visst spela på båten oxå. Ser verkligen fram mot denna resa. Kommar att göra ett inlägg om båtresan så håll er till tåls, kanske det blir några roliga bilder oxå.

Ha en underbar dag alla.
Puss/Kram
Madde

En liten uppdatering Fick just reda på att det kommer att  ske inspelning på Cindirella när vi ska åka. Gäller att sköta sej då, så man inte hamnar på tv pust..stön.. fniss.







Hm....

Nu har dagen snart gått till ända, och jag har varit hemma från jobbet idag o igår, fick en satans huvudvärk som sen satte sej i min tand aj,aj  ont #%"#, inga värktabletter hjälpte, men idag har det hjälpt, så imorgon blir det jobb igen.  Skulle ha gått på teorikurs idag men orka inte. Så nu sitter jag här o har inget annat för mej.
Har tvättat lite, stickat lite o skrivit brev.
Gubben håller på att bli dålig, så jag får nog ställa in underklädspartyt som jag ska ha på torsdag. Jag som har längtat så efter detta party samt fler med mej. Har inte haft ett sånt party på några år för att min förra försäljare sluta och föreslog ingen annan (pissråtta) ursäkta. Men vi får se hur gubben mår imorgon. Vi tar en dag i taget.
Har varit runt o tittat på olika bloggar idag o läst o kommenterat i vissa. Spanar runt lite helt enkelt.

Har hittat en nytt ställe att sitta o chatta på Facebook, känner ni till den,? rätt kul faktiskt men har liksom inte riktigt blivit vän med den ännu.
Ikväll blir det Navy CIS himla bra program + The mentalist




Allt för mej.
Go kväll
Puss/kram Madde


Ny vecka..Ny månad....


Ja då var det en ny vecka o ny månad. Idag bär det iväg till jobbet som vanligt, kvällspass. Har suttit framför datorn en liten stund nu, tänkte att det var dags med ett litet inlägg.

kl ringde 07.15 imorse, gick upp och väckte sonen, fixa frukost o läste tidningen. Kl 08.00 la jag mej i sängen och titta på "Hem till gården" på tv 4+ och drack kaffe o stickade, efter det tog jag mej till datorn med mera kaffe. Är alldeles själv hemma, bara katten o jag. ute är det lite mulet men + grader. Har bara tänkt softa innan jag gör mej iordning för att gå till jobbet.

Helgen har flyttit på sin vanliga gång. Lördagen gjorde jag inte så mycket, jag dammsög o plocka lite. Grabben och jag hade sen på kvällen biokväll på hans rum med chips o dipp. Titta på "Die Hard 4.0"  himla bra film. Vi har biokväll varje lördag jag o min grabb hur mysigt som helst. Efter filmen vart det att umgås med gubben o vi titta på engelska deckare på kanal 9 och tog varsit glas vin och bara mös.

Söndagen var lugn, vakna jätte tidigt redan kl 07.00. Passa då på att ta mej en dusch, åt frukost, läste tidningen i lugn och ro, la mej sen och mös i sängen med min stickning. Fick över 1 timme för mej själv på morgonen. Sen var det full rulle. Vart att jag sydde upp gubbens gardiner som han ville ha till sitt hus, men han fick klippa till tyget själv. Sen vart det en god middag med potatisgraräng och fläskfile mums. 
Sen satt vi på blocket och titta efter bilar, som ni kanske kommer ihåg (eller inte) så har jag börjat ta körkort på äldre dar, "bättre sent än aldrig" heter det väl. Nu är det så att min gubbe ska övningsköra med mej, men vill inte att vi kör i hans bil pga hans koppling påstår han. Så nu letar vi en bil som vi kan övningsköra i. Har bara tagit körlektioner på körskolan än så länge och det går himla bra att köra och kul är det. Har kört 7 gånger tror jag det har blivit, har inte kommit igång med teorin riktigt ännu, har gått på lektioner, men inte läst nåt ännu, tycker inte om att läsa eller att studera, inte min grej liksom, men jag måste ta mej själv i kragen och få det gjort.

Detta får vara allt för mej. Hoppas ni får en härlig dag.
Puss/kram Madde
 

RSS 2.0